Főzőverseny is lesz

2024.08.22. 10:00

Bakony és Balaton Gasztroünnep Csopakon

Tájak és ízek fesztiválja a Bakony és Balaton Gasztroünnep, ami a tehetséges Veszprém vármegyei előadók megismerésén túl borkóstolóval, koncertekkel, színes programokkal, főzőversennyel, kézműves vásárral várja az érdeklődőket a csopaki strandon szeptember 8-án, vasárnap.

Juhász-Léhi István

A Veszprém Vármegyei Önkormányzat szervezésében immár ötödik alkalommal megrendezendő Bakony és Balaton Gasztroünnep – Tájak, ízek fesztiválon ismét főzőversenyt hirdetnek, melyre várják olyan magánszemélyek, vállalatok, intézmények, önkormányzatok, civil szervezetek, családok, baráti társaságok jelentkezését, akik szívesen megmutatnák főzőtudományukat a zsűri előtt.  

Tájak, ízek fesztivál -  a Bakony és Balaton Gasztroünnep - , ami a tehetséges Veszprém vármegyei előadók megismerésén túl borkóstolóval, koncertekkel, színes programokkal, főzőversennyel, kézműves vásárral várja az érdeklődőket a Csopaki Strandon szeptember 8-án, vasárnap.
Tehetséges Veszprém vármegyei előadók megismerésén túl borkóstolóval, koncertekkel, színes programokkal, főzőversennyel, kézműves vásárral várja az érdeklődőket a csopaki strandon szeptember 8-án a Bakony és Balaton Gasztroünnep
Fotó:  Veszprém Megyei Önkormányzat

Nevezési határidő szeptember 2.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában