Veszprém TV

2024.07.12. 10:00

Visszatekintés a városi tv-ben

A nyári főszezon hétfői adásaiban az elmúlt időszak közéleti magazinműsoraiból nyújt válogatást nézőinek a Veszprém Tv.

Veol.hu

Forrás: Pexels.com

Július 15-én Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszterrel láthatnak beszélgetést a nézők. A stúdióbeszélgetésben Herendi Gábor igazgató-főszerkesztő a többi között az Országgyűlés által tavaly elfogadott új területfejlesztési törvényről,  az elmaradott régiók nagyobb ütemű felzárkóztatásáról is kérdezi vendégét. A cél az, hogy az ügyfélközpontú fejlesztések révén a közigazgatás a jövőben egy olyan, a polgárok rendelkezésére álló szolgáltatás legyen, amellyel minden régió nyerni fog. A többi között erről is megosztotta véleményét a magazin nézőivel Navracsics Tibor. 

A közéleti magazint megelőzően a Kukkantó című gyerekműsorban a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió évadzáró gálaműsorából láthatnak a nézők  összefoglalót.

A Veszprém Tv Kilátó című kulturális magazinműsora pedig a Salföldi Dalföld és a Mozgóképfesztivál A Kárpátoktól a Karib-tengerig címmel vetített hazai filmbemutatójáról ad tájékoztatást, ez utóbbiban a kétszeres Kossuth-díjas Kaláka Együttes tagjainak közreműködésével. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában