Utolsó simítások

2024.07.27. 13:00

Hajrában a Veszprémvölgyi utca felújítása a vármegyeszékhelyen

A vármegye székhelyén lévő Veszprémvölgyi utca felújításának kivitelezési szerződés szerinti befejezése az eredetileg tervezett június 30-ról augusztus 5-re csúszott. Ennek oka, hogy a forrást biztosító támogatói okirat – egyéb okok miatt –módosult, ezért a szerződés megkötését követően több, mint három hónappal volt lehetséges a kivitelezés és az útfelújítás megkezdése.

Juhász-Léhi István

Erről Durmics Zsuzsanna, a Veszprémi Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Irodájának vezetője tájékoztatta lapunkat, aki elmondta azt is, a kivitelező ugyan jól haladt a munkákkal, ám a hátrányt teljes mértékben nem tudta behozni, ezért kezdeményezte a szerződéses határidő módosítását.

A Veszprémvölgyi utca felújításának kivitelezési szerződés szerinti befejezése az eredetileg tervezett június 30-ról augusztus 5-re módosult
Már nem sokat kell várni arra, hogy a Veszprémvölgyi utca az útfelújítások után teljes pompájában megnyíljon
Fotó: Fülöp Ildikó

A Városfejlesztési Iroda egyébként az alábbi – kivitelezési fázisban lévő – útrekonstrukciókat végzi jelenleg: Szent István utca alsó szakasza, Giricses lépcső.

Az egyéb önkormányzati útfelújításokon a Városüzemeltetési Iroda dolgozik, amelyekről hamarosan beszámolunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában