Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

2024.07.06. 11:00

Első a megelőzés

A tapolcai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) tovább folytatja a munkát a korábbi vezetőkkel.

Tóth B. Zsuzsa

A közelmúltban tisztújító közgyűlést tartottak, a tagság egyhangú döntése szerint minden vezető maradt a szervezet élén.
A Kábítószerügyi Egyeztető Fórum elnöke továbbra is Dobó Zoltán maradt, a polgármester mellett a KEF társelnöke Labovszky Tamara közösségszervező, szociális munkás. A szervezet szakmai vezetői feladatait Magvas Zoltán és Pilter Balázs szociális, mentálhigiénés szakemberek látják el, míg a titkár Hollósi Veronika, a polgármesteri hivatal titkárságának vezető munkatársa lesz. 

Magvas Zoltán maradt az egyik szakmai vezető
Magvas Zoltán maradt az egyik szakmai vezető
Fotó: Napló-archív

Az összejövetelen a résztvevők megbeszélték az elmúlt hónapok tapasztalatait, a törvényi környezet várható változásait, a társszervezetekkel folytatott további együttműködési lehetőségeket. Szó volt a jelzőrendszer működéséről, valamint az általános iskolás korosztályt egyre jobban fenyegető közösségimédia-függőség megjelenése veszélyeiről. Ennek káros hatásait a pedagógusok már észlelik az iskolákban, az érintett tanulók viselkedésében és tanulmányi eredményeik romlásában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában