Diplomátadók sora

2024.07.17. 18:52

Álmuk valóra vált – Zalaegerszegen is

A Zalaegerszegi Egyetemi Központ napokban tartott ünnepségével fejeződött be a diplomaátadók sora a Pannon Egyetemen, és a tavaszi félév valamennyi sikeres záróvizsgázója a kezébe vehette a diplomáját. Az egyetem karain összesen csaknem hétszázötven hallgató kapta meg az oklevelét, álmuk ezzel valóra vált.

Benkő Péter

A diplomaátadók sorát a Humántudományi Kar nyitotta, itt kétszáznegyvenhat hallgató tett sikeres záróvizsgát, közülük negyvenheten kitüntetéses diplomát vehettek át Navracsics Judit leköszönő dékántól és Gelencsér András leköszönő rektortól. A Gazdaságtudományi Karon kettőszáztizen kaptak most oklevelet, melyeket már az új rektor, Abonyi János adott át. A Műszaki Informatika Karon százan tettek sikeresen záróvizsgát, legtöbben programtervező informatikus alapképzésen, illetve tizennégy végzős volt az Olajipari ellátási lánc optimalizálás szakirányú továbbképzési szakon (MOL szak).

A Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában harmincheten vehették kézhez diplomájukat Abonyi Jánostól, álmuk ezzel valóssággá vált
A Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában harmincheten vehették kézhez diplomájukat Abonyi Jánostól, álmuk ezzel valóssággá vált
Fotó: Pannon Egyetem

Harminchét hallgató vette át diplomáját Zalaegerszegen, az ő álmuk is valóság lett

A Nagykanizsai Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban ötven hallgató végzett különböző szakokon és képzési formákban. A Mérnöki Karon múlt csütörtökön több mint kilencvenen, végül a Zalaegerszegi Egyetemi Központban múlt pénteken harminchét hallgató vehette kézhez diplomáját – írja weboldalán az egyetem, mely valamennyi hallgatójának gratulál friss diplomájához.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában