Zöld Gömb

2024.06.26. 19:00

"Zöld" vetélkedőre készülnek a pápai diákok

A PSZC Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola csapatának részvételével rendezik meg Magyarország első zöld televíziós vetélkedőjét, a Zöld Gömb – vertikál kupát.

Haraszti Gábor

A Zöld Gömb egy fiataloknak szóló kvízműsor a Tv 2-n. Fő témája a környezettudatosság, edukatív tartalmakkal, izgalmas játékokkal és nem várt fordulatokkal várja a nézőket a képernyők előtt. A műsorban leginkább tanácsokat szeretnének adni ahhoz, hogy mit tudunk mi magunk is tenni a környezetünkért, az élhetőbb világért, a közös jövőnkért. Azért, hogy a következő generációknak is élhető környezetet adjon a Föld, hogy megálljon a klímaváltozás, hogy ne vesszünk el a hulladékhegyekben, hogy az élővilág körülöttünk se sérüljön, hogy még sokáig legyen elegendő vizünk.

 

Az ötödik évad versenyében 18 csapat indul, a pápaiak a már jól összeszokott csapattal képviselik Pápa városát és iskolájukat, a feladatokban Péntek Alexandra, Pus Csongor, Csere Ferenc és Ferencz Erik igyekszik minél jobban teljesíteni. A versenynek a budapesti Jedlik Ányos Gimnázium épülete ad otthont. A pápai csapat felkészülését Veilandics Tamás segíti. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában