Programötlet

2024.06.11. 18:00

Három nap a játék, a zene, a szórakozás jegyében Pápán

Június 14–16. között gondtalan kikapcsolódást, felhőtlen szórakozást és tartalmas időtöltést ígér minden korosztály számára a Pápai Játékfesztivál. A városba érkező vendégeket hamisítatlan fesztiválhangulat, gasztronómiai különlegességek és koncertek várják.

Haraszti Gábor

A régió legjelentősebb fesztiválja sok izgalmas látnivalót kínál, melyben sportprogramok, kiállítások, népszerű zenekarok koncertjei, kreatív műhelyek, interaktív programok, játszóházak, kézműves alkotóműhely és vásár biztosítja a kikapcsolódást mindenkinek.

Június 14–16. között gondtalan kikapcsolódást, felhőtlen szórakozást és tartalmas időtöltést ígér minden korosztály számára a Pápai Játékfesztivál
Június 14–16. között gondtalan kikapcsolódást, felhőtlen szórakozást és tartalmas időtöltést ígér minden korosztály számára a Pápai Játékfesztivál
Fotó: játékfesztivál/Facebook

A hosszú hétvége – immár hagyományosan – a Fő téren, Pápa Város Fúvószenekarának koncertjével indul: június 14-én, pénteken 18 órától a zenekar tagjai könnyedebb nyári dallamokkal szeretnének jó hangulatot teremteni. Az első nap a nagy színpadon 20.30-kor a Lord zenekar ad élő koncertet.

Másnap látványos programelemnek ígérkezik a 15.30-kor induló motoros felvonulás és -találkozó, a kétkerekűek 14 órakor indulnak a Jókai Mór Művelődési Központ parkolójából. 2024-ben ötvenéves a Rubik-kocka. Ebből az alkalomból érkezik Pápára Török Ágoston oktatómester és versenyző, aki 16 éve foglalkozik Rubik-kocka-versenyzéssel, és az övé az ország legnagyobb Rubik-kockás videómegosztó csatornája.

Közben a Fő téren és a Várkertben játékbirodalom várja a gyerekeket, a Várkert-színpadon pedig bemutatkoznak a pápai kisközösségek. A napot a Kiscsillag koncertje zárja, amin már a készülő új lemez dalaiból is eljátszik néhányat a zenekar. A zárónapon a Bikini együttes szórakoztatja a fesztivál vendégeit, a rendezvényt 22 órakor tűzijáték zárja. A fesztivál koncertjei ingyenesek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában