Helyi közélet

2024.05.03. 13:00

Terelések hatósági lezárás és rendezvény miatt

Május 9-én, csütörtökön 20 órától várhatóan 21.30-ig Ajkán a Szent István út egy részét rendőrségi vizsgálat miatt lezárják, ezért az érintett helyközi és helyi járatok terelt útvonalon közlekednek.

Benkő Péter

A terelés érinti a 7398-as, a 7812-es és a 7852-es helyközi, valamint a 12-es helyi járatokat. Kimarad a tósokberéndi autóbusz-váróterem megálló, le- és felszállni helyközi járatoknál a Szent István úton vagy a tósokberéndi vasúti átjárónál lehet. A helyi járatok nem érintik Tósokberénd városrész felé a tósoki vasútállomást, a legközelebbi megálló a Szent István út vagy a tósokberéndi iskola, illetve a Liliom utcai elágazás lesz.

Tapolcán május 11-én, szombaton rendezvény miatt lesz változás 6 és 22 óra között. A városban több útszakaszt lezárnak, ezért az autóbusz-állomás felé közlekedő járatok terelt útvonalon közlekednek. Kimarad a Köztársaság tér megállóhely, legközelebb a Halápi útnál vagy az autóbusz-állomáson tudnak le- és felszállni az utasok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában