Szőlősgazdák elismerése

2024.05.13. 10:00

Kálmán József az Év Borásza

Kálmán József, az Arias Borászat vezetője nyerte el az Év Borásza díjat a hétvégén megrendezett balatonfüredi borversenyen, derült ki az eredményhirdetésen, amit a Danubius Hotel Annabellában tartottak vasárnap.

Kovács Erika

Bóka István (balra) és a díjazott Kálmán József

Fotó: Füred TV/ Bán László

Az ünnepségen részt vett Bóka István polgármester, valamint Hári Lenke és Holczer András alpolgármesterek is. A versenyt az önkormányzat és a Baloghé Király Mónika elnök vezette Balatonfüred-Szőlősi Hegyközség szervezte.

– Szívből gratulálok a szőlősgazdáknak az elismerésekhez! Ez is azt bizonyítja, hogy a rengeteg munka meghozza a gyümölcsét, hiszen a borvidéken kiváló borokat kóstolhatunk, ezt Bóka István balatonfüredi polgármester írta közösségi oldalán.

Mint ismert, a borversenyen győztes borász kapja a legelőkelőbb helyet a város egyik emblematikus rendezvényén, a balatonfüredi Hal- és borünnepen a Tagore sétányon, amely a hétvégén kezdődik Balatonfüreden.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában