Lovassy László Gimnázium

2024.05.27. 21:00

Javaslatkérés Knoll János-díjra

Juhász-Léhi István

A Knoll János-díj minden évben a veszprémi Lovassy László Gimnázium egy kiválasztott, Knoll János szellemiségével, az általa képviselt értékrenddel összhangban tevékenykedő, kiemelkedő oktató- és nevelőmunkát végző aktív tanárát illeti meg. Az idei díjazott személyére várja az intézmény a javaslatokat, rövid indoklással az [email protected] címre június 5-ig. 

Knoll János (1926–2018) a Lovassy László Gimnázium matematikatanára, a speciális matematikatagozat megalapítója, nyolc éven át igazgatója. Érdemei a matematikaoktatás területén, a tantestület gyermekközpontú értékrendjének, magas szintű elvárásrendszerének, igényességének alakításában elévülhetetlenek. Tevékenységének nagy szerepe van abban, hogy ma a Lovassy László Gimnázium az ország egyik legeredményesebb és legszerethetőbb iskolája. A Lovassy László Gimnázium volt tanára, igazgatója emlékére alapított díjat az intézmény tanévzáró ünnepélyén adják át június 27-én. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában