Csónakázó-tó

2024.04.30. 08:00

Tóber-kenu Ajkán, a Városligetben

Ötödik alkalommal szervezte meg a Tósokberéndért Egyesület a Tóber-kenu elnevezésű evezős versenyt április 27-én a Csónakázó-tavon.

Tisler Anna

Ozorai Sándor szobrait nyerték a legjobbak Fotó: Gyarmati László

Szombat délelőttre kisütött a nap, melegebbre fordult az idő. Sokan neveztek, így mind a négy versenyszámot indították. Meghívták az Ajkai Eötvös Loránd–Kossuth Lajos Általános Iskola Bejárható Magyarország programban tanuló diákjait is, valamint Veszprémből is érkeztek a sportágat kedvelők. A helyezettek édességet, valamint Ozorai Sándor erre az alkalomra készített kenusszobrát kapták. A 10 évesnél fiatalabbaknál győzött Lakatos Máté, Fekete Máté, Horváth Bence, az ifjúsági, 18 év alatti kenusoknál Váradi Nikolasz, Losonci Dominik és Németh Zalán ért elsőként célba. Kenu kettes kategóriában a győztes Ozorai Sándor és Hutoczki Valéria lett, a családi kategóriában Horváth Csaba, Váradi Nikolasz, Lakatos Máté, Fekete Máté szerezte meg az első helyet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában