Elismerés

2024.04.24. 16:00

Kitűnő munkát végeznek az alsóörsi óvodában

Örökös zöld óvoda címet kapott az alsóörsi Napraforgó Óvoda és Bölcsőde nemrég. Az erről szóló oklevelet Csiszárné Huszár Judit óvodavezető és Szekeres Károlyné óvodavezető-helyettes vette át Keszthelyi Nikolettától, az Energiaügyi Minisztérium környezetvédelemért felelős helyettes államtitkárától és Pálfi Erikától, belügyi főosztályvezetőtől a Pénzügyminisztériumban.

Kovács Erika

Az intézmény a rangos elismerést a környezeti nevelés terén végzett tevékenységéért kapta meg. 

Örökös zöld óvoda címet kapott az alsóörsi Napraforgó Óvoda és Bölcsőde nemrég. Az erről szóló oklevelet Csiszárné Huszár Judit óvodavezető és Szekeres Károlyné óvodavezető-helyettes vette át
Fotó: önkormányzat

Az intézményvezetők elmondták, rendkívül megtisztelő számukra a cím elnyerése, mely az elmúlt 12 évben végzett magas színvonalú pedagógiai munkával, az intézményben dolgozók, valamint a szülők, gyermekek révén és a fenntartó önkormányzat támogatásával valósulhatott meg. Az intézményvezetők köszönettel beszéltek az Ezüsthíd Horgászegyesület, a kutyaterápiás- és madárovi-foglalkozás vezetők, valamint a néptáncoktatók munkájáról is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában