Ünnep után

2024.01.08. 21:00

Gyűjtőpontokra várják a karácsonyfákat Pápán

A Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. (VFT) idén minden lakótelepen kijelölt fenyőfagyűjtő pontokat és arra kérik a társasházakban élőket, hogy ide tegyék a fákat.

Haraszti Gábor

Ahogy az a képünkön is látható, nem mindenhol helyezik ki megfelelően a fenyőket Fotó: Haraszti Gábor

A társaság munkatársai a Vajda Péter, az Igal, a Bástya, a Fáy András, a volt Kilián és a Huszár lakótelepen jelöltek ki gyűjtőpontokat, néhány helyen többet is, jellemzően a hulladékgyűjtő konténerek mellé annak érdekében, hogy a lakosok minél könnyebben megtalálják azokat, és a VFT munkatársai könnyen el tudják szállítani. A családi házas övezetekben élőket arra kérik, hogy a karácsonyfákat a hulladékgyűjtő edényük mellé, jól megközelíthető helyre tegyék ki. Az is fontos, hogy a fákról minden díszt szedjenek le, hiszen a fenyőket ledarálják és komposztként, illetve mulcsként fogják tovább hasznosítani – hívja fel a figyelmet a Pápai Médiacentrum. A kiszolgált karácsonyfák begyűjtése már megkezdődött és a következő hetekben folyamatosan zajlik majd. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában