A Vidék Minősége

2022.11.09. 11:30

Védjegytáblákat adott át az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület a közelmúltban rendezte meg az általuk létrehozott védjegytáblák átadását ünnepélyes külsőségek között a sümegi Hotel Kapitányban.

Szijártó János

– Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület az elmúlt 14 évben partnereivel – magánszemélyekkel, szakmai és civil szervezetekkel, önkormányzatokkal – szorosan együttműködve kiemelkedő eredményeket ért el a vidékfejlesztés területén. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy közösen elért eredményeinket évről évre együtt számba vegyük, értékeljük és megünnepeljük – mondta el munkatársunknak Tadanaj-Baranyi Kata, az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület munkaszervezet-vezetője.

A négy hölgy az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület munkaszervezetét képviseli. Balról jobbra Kovács Judit, Molnár Henriett, Orbánné Polgár Zsanett és Tadanaj-Baranyi Kata
Forrás: a szervezők

Maga a program Rédei Zsolt elnök köszöntőjével indult, majd a szervezet régi tagjai Győrffy Mariannával, a Zóna televízió főszerkesztőjével közösen idézték fel, miért is jó ,,éltetősnek" lenni. Az egyesület életében mindig kiemelt esemény az új védjegyesek köszöntése és a védjegytáblák átadása. Ugyanis nyolc évvel ezelőtt hívták életre azt a védjegyrendszert, amelyet ma már csak A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegy néven emlegetnek a tagok. Céljuk az volt, hogy összefogják a Balaton-felvidéken működő helyi termelőket, szolgáltatókat és népszerűsítsék tevékenységeiket, növeljék versenyképességüket.
Az idei évben négy vállalkozás nyerte el a védjegyhasználat jogát, közülük ketten nem tudtak részt venni az esten, de Zentai Mónika, a Kerekes Völgykapu, Vágfalvi Norbert pedig az Őskarszt Apartman képviseletében átvette a védjegytáblát és hozzá tartozó oklevelet.
A programot a Sümeg Néptáncegyüttes fergeteges műsora zárta, majd kellemes zene mellett fogyaszthatták el a védjegyes termelőiktől származó alapanyagok felhasználásával készült díszvacsorát az egyesület tagjai. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában