Választás

2022.04.05. 14:00

Kontrát Károly országgyűlési képviselő: továbbra is cél az egyetértés, összefogás, fejlődés

Győztünk! Tovább megyünk előre a béke és a biztonság jegyében, hangsúlyozta Kontrát Károly a kettes számú választókerület országgyűlési képviselője az újraválasztása után Balatonfüreden, a Partitúra Galériában április 3-án, késő este.

Kovács Erika

Kontrát Károly országgyűlési képviselő: Az emberekkel együtt és értük szeretné folytatni a munkát Fotó: Kovács Erika/Napló

 -Köszönöm a bizalmat és a sok támogatást, a következő négy évben is azon fogok dolgozni, hogy együtt, közösen lépjünk előre! Folytatjuk a közös munkát, a fejlesztéseket, a közösség erősítését, megvédjük Magyarország biztonságát, békéjét, megvédjük közös eredményeinket, támogatjuk a családokat, a vállalkozásokat, a környezetvédelmet, az infrastruktúra fejlesztéseket, a sportot, fogalmazott. Kontrát Károly hozzátette, a választókerületért és az itt élőkért elkötelezett képviselőként a jövőben is arra törekszik, hogy az egyetértés, az összefogás és a fejlődés jegyében épüljön a térség. Azt mondta, az emberekkel együtt és értük szeretné folytatni a munkát, akik a jövőben is számíthatnak rá, hogy együtt menjenek tovább, előre! - Köszönöm feleségemnek, gyerekeimnek, menyemnek és az egész családomnak az elmúlt években nyújtott támogatást, türelmet, szeretetet. Ők adnak erőt a mindennapokhoz. Hálás szívvel gondolok szüleimre is, jegyezte meg Kontrát Károly. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában