Járványhelyzet

2021.02.19. 15:01

Rendőr és katona segíti a koronavírus elleni védőoltásra érkező idősek parkolását a veszprémi kórháznál

Lezárta a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház előtti parkolókat pénteken délelőtt a rendőrség és a honvédség, tájékoztatta lapunkat egyik olvasónk.

Kovács Erika, Balogh Ákos

20210219 Veszprém, rendőrök és katonák zárták le a Csolnoky Ferenc Kórház előtti parkolókat. Fotó: Balogh Ákos BA Veszprém Megyei NAPLÓ

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A helyszínen azt láttuk, hogy rendőr és katona is vigyázta a parkolóhelyeket, miközben a forgalom meglehetősen nagy volt a Kórház utcában. Sokan már a járdán parkoltak, akik a kórházba érkeztek, hozzátartozóikat az úton megállva tették ki, így rövid időn belül előfordult, hogy több autó is feltorlódott.

Rendőrök és katonák zárták le a Csolnoky Ferenc Kórház előtti parkolókat. Fotó: Balogh Ákos/Napló

A parkolók lezárásának okáról a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata és a Honvédelmi Minisztérium Kommunikációs Osztálya a NAPLÓ érdeklődésére elmondta, a kórház kérésére és az önkormányzat hozzájárulásával a kórházba oltásra érkező idős embereket szállító gépjárművek parkolását biztosították a rendőrök, ebben a feladatban segítette a Magyar Honvédség a rendőrség munkáját.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában