Nyereményjáték

2020.11.16. 11:00

Megjutalmazzuk hűséges olvasóinkat

Jó hírünk van a legalább tíz esztendeje megszakítás nélkül a Naplóra előfizető olvasóink számára! Megjutalmazzuk hűségüket egy nyereményjáték keretében, amelyben automatikusan részt vesznek.

Napló

Forrás: pixabay

Ezzel az – immáron visszatérő – akciónkkal azokat az olvasóinkat szeretnénk megörvendeztetni, akik már tíz esztendeje előfizetnek a Naplóra – és most még a szerencse is melléjük szegődik. Év végéig, decemberig, tehát öt hónapon keresztül minden hónapban sorsolunk ajándékokat hűséges előfizetőink között.

Augusztusban női és férfiolvasóinknak igyekeztünk egyformán kedvezni, ezért három-három darab többrészes rozsdamentes edénykészletet, illetve szerszámkészletet, szeptemberben autós fedélzeti kamerát, októberben pedig társasjátékszettet sorsoltunk ki ajándékként. Most, novemberben porszívót nyerhetnek hűséges és szerencsés olvasóink.

 

Hogy mit kell ezért Önöknek tennünk? Csupán annyit, hogy maradjanak továbbra is olvasóink, hűséges előfizetőink!

Figyelmesen olvassák majd november 24-ei, keddi lapszámunkat, ugyanis abban fogjuk közölni a szerencsés nyertesek nevét, de természetesen telefonon vagy postai úton is értesítjük őket!

A sorsolás játékszabályzatát megtalálják veol.hu internetes felületünkön, a játékszabályzatok menüpont alatt.

A hűség kiváló erény, még akkor is, ha egy újságra szóló előfizetésről szól. Most meglátják: megéri hűségesnek lenni! Ne feledjék: a nyertesek nevét a november 24-ei számunkban közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában