Aktív kikapcsolódás

2020.06.27. 11:00

Megyekártyás olvasóink jól szórakoztak a Sobri Jóska Élményparkban

Kislőd Megyekártyás olvasóink tegnap közel százan érkeztek a Sobri Jóska Élményparkba, hogy a létesítmény játékait igénybe véve együtt játsszanak, pihenjenek a családjukkal.

Tóth B. Zsuzsa

20200625 Kislőd Sobri Jóska kalandpark. Klespitz Dorka csúszik a fánkon. Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton

Tegnap ugyanis a megyekártyával érkező olvasóink fél áron vehették igénybe a park szolgáltatásait; a legújabb Air­bike és Extrém hintajátékok a legnépszerűbbek közé tartoztak. Az Európában is egyedülálló Airbike-ot és Extrém hintát csupán néhány napja adták át, de már most a legkedveltebb játékoknak bizonyultak. Az Airbike-ot egy kétszázötven méter hosszúságú, tizenegy méter magas pályán egyszerre tíz kalandor használhatja, egész nap folyamatosan telt ház volt a levegőben, a tó fölött.

A háromszemélyes Extrém hinta tizenegy méter magasból indul, kilenc méter a legmagasabb kilengési pontja, sokan éppen azt élvezték, hogy családtagjaikkal, barátaikkal együtt hintázhatnak páratlan élményt átélve. Népszerű volt a Megazipline is, amely 120 méternyi szintkülönbségen repíti át az adrenalin szerelmeseit a tó tükre felett, akár óránkénti 80 kilométeres sebességgel. Az ország egyik legizgalmasabb drótkötélpályáját rengetegen kipróbálták.

A kalandpark játékai közül a megyekártyás napon is kedvencnek számított a vízi élménypark, a Nautic Jet hajócsúszda, a hófánkpálya. Sokan a mászófalra kapaszkodtak fel, mások a vízi akadálypályáról pottyantak a hűsítő habokba a hőségben. A gyerekeket boldogította még például az űrkarika, a játszóvár, az euro bungee trambulin. Emellett pedig igazi élményt nyújtott a melegben a vízi gömb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában