Felelősségben is az élen

2019.02.14. 16:00

Az Év Vagyonkezelője 2018 díjat kapott a DRV Zrt.

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-nek ítélte oda a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Az Év Vagyonkezelője 2018 díjat a vállalat felelősségteljes munkája és gazdálkodása elismeréseként.

Leitner Vera

Bártfai-Mager Andreától, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli minisztertől, valamint Rózsa Zsolttól, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) vezérigazgatójától vehette át Páble Péter, a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV Zrt.) gazdasági és stratégiai igazgatója Az Év Vagyonkezelője 2018 díjat február 1-jén a Pesti Vigadóban.

A rangos elismerés odaítélésének főbb szempontjai közt szerepel a víziközmű-vagyon kiemelkedő szakértelemmel történő kezelése, valamint az, hogy DRV Zrt. az ágazatot érintő jogalkotásban, a felmerülő szakmai kérdések megoldásában élen jár.

A siófoki központú DRV Zrt. az ország területileg legnagyobb víziközmű-szolgáltatója, amely 378 településen több mint 833 ezer ember ivóvízellátását biztosítja, továbbá 211 településen közel 609 ezer ember számára gondoskodik szennyvízelvezetésről és -tisztításról.

A többségi állami tulajdonú vállalat Baranya, Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém és Zala megyében, illetve társvállalatok, így például a Bakonykarszt Zrt. részére is szolgáltat.

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. vezetése köszönetét fejezte ki valamennyi kollégájának, hogy odaadó munkájukkal lehetővé tették a rangos elismerés elnyerését.LV

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában