Veszélyben

17 órája

Liftbe szorultak az áramszünet alatt

Szerdán balesetek történtek, és felvonóba szorultak ketten egy társasházban.

Veol.hu

Forrás: Pexels-illusztráció

Áramszünet következében elakadt egy lift két emelet között a veszprémi Jutasi úton. A helyi hivatásos tűzoltók a felvonóba szorult két embert kiszabadították, a lift ajtaját visszazárták. Nem történt személyi sérülés. 

Kisbusz és személyautó szenvedett balesetet Farkasgyepű külterületén, a 83-as főúton. A két járműben összesen öten utaztak, hárman sérültek meg. A pápai hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, a kisbusz menetképes maradt. Az egység a helyszínelést követően megszüntette a forgalmi akadályt. 

Árokba hajtott egy személygépkocsi a 77-es főúton, Nemesvámos külterületén. A veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, és biztosították a helyszínt a rendőrségi helyszínelés ideje alatt. Az autóban csak a sofőr ült, aki nem sérült meg az eset során. 

Szentgál külterületén is árokba hajtott egy személygépkocsi. Az esethez a veszprémi hivatásos tűzoltók mellett a herendi önkéntesek is kiérkeztek. Az önkéntes egység kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a kocsiban ülő egy embert kihúzták a járműből. A tűzoltók elvégezték az áramtalanítást és biztosították a helyszínt. A kocsi sofőrje megsérült, kórházba szállították - közölte a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!