Kisebb esetek adtak munkát vasárnap

Két tűzeset és egy műszaki mentés igényelt beavatkozást vasárnap.

Veol.hu

Katasztrófavédelem: kis esetek vasárnap

Fotó: pexels.com/illusztráció

Katasztrófavédelem: A kamrában keletkezett tűz Nemeskeresztúron, a Petőfi utcában, egy családi házban. A sümegi önkormányzati tűzoltók kiérkezéséig a lakók a tüzet eloltották, megkezdték a szellőztetést és elhagyták az ingatlant. Az egység hőkamerával átvizsgálta a házat és felhívta lakók figyelmét, hogy az elektromos hálózatot vizsgáltassák át, csak azt követően helyezzék az épületet újra feszültség alá. A tüzet egy hűtőszekrény hibája okozta, személyi sérülés nem történt.

Katasztrófavédelem: kis esetek vasárnap
Katasztrófavédelem: kis esetek vasárnap
Fotó: pexels.com/illusztráció

A veszprémi Halle utca egyik szociális intézményéből érkezett tűzjelzés vasárnap. A helyszínre riasztott veszprémi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat átvizsgálta az épületet és megállapították, hogy az egyik szobában cigarettafüst volt érezhető, vélhetően ez hozta működésbe a tűzjelzőt. Tűz nem volt, személyi sérülés nem történt. 

Két személygépkocsi ütközött Veszprém térségében, a 7217-es úton. A város hivatásos tűzoltói a műszaki mentés során áramtalanították a járműveket. A két autóban hárman ültek, egyikük megsérült, a mentők kórházba szállították. – írja a Veszprém Vármegyei Katasztrófaédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában