Erőszak

2 órája

Megverték a kamionsofőrt

Csoportos garázdaság miatt folyt nyomozás három lengyel férfival szemben.

Veol.hu

Egy kamionsofőr azért hívta fel a 112-es segélyhívót július 4-én délután, mert egy közlekedési konfliktust követően Veszprém határában megállt előtte keresztben egy kisbusz, amelyből több férfi kiszállt és megverték.

Megverték a kamionsofőrt
Megverték a kamionsofőrt
Forrás: pexels.com/Illusztráció 

Az eljárás során kiderült, hogy a közlekedési konfliktus alapja az volt, hogy a kisbusszal közlekedő külföldi férfiak úgy érzékelték, hogy a kamionos le akarja őket szorítani a körforgalomban. A megvert férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az elkövetőkkel szemben csoportos garázdaság bűntette miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás során egy hazánkban nyaraló kilencfős lengyel társaságra terelődött a gyanú. Közülük három férfit kihallgattak a veszprémi rendőrök csoportos garázdaság, illetve könnyű testi sértés miatt.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - írja a police.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!