Feladványok

2 órája

Ezúttal nem büntetéssel vártak a rendőrök

Játékos feladványok, ajándékok, kerékpárregisztráció várta az érdeklődőket.

Veol.hu

Forrás: police.hu

A pápai Erzsébetvárosi-Felsővárosi Naphoz a helyi rendőrkapitányság is csatlakozott szeptember 28-án a Házhoz megyünk programsorozat keretében. A kitelepülésen a megelőzési előadó a vagyonvédelem, az online bűncselekmények megelőzése, valamint az aktualitást élvező állatvédelem fontossága mellett a helyes közlekedésre is felhívta a lakosság figyelmét. A délután során a rendőrök munkáját közösségi szolgálatos diákok segítették.

A kicsik színezhettek, játékos feladványokat oldottak meg, a Kresz-kerék segítségével tanultak a gyalogos és a kerékpáros közlekedésről, a nagyobbak lézerpisztollyal pontlövészetet gyakorolhattak. A bűn-és baleset-megelőzési programok során kisebb ajándékokat nyerhettek a résztvevők.

A rendőri hivatás iránt érdeklődők tájékoztatást kaptak az induló képzésekről, továbbá lehetőség volt a kerékpárok regisztrációjára is a BikeSafe rendszerben - írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!