Keresik

17 órája

Eltűnt Vaspőri Sándor!

Az ajkai rendőrök a lakosság segítségét kérik az 54 éves férfi megtalálása érdekében.

Veol.hu

Az Ajkai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az eltűnt Vaspőri Sándor miatt.

Eltűnt Vaspőri Sándor
Eltűnt Vaspőri Sándor
Forrás:  Police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint az 54 éves férfi 2024. október 17-én ajkai otthonából elindult Ajka-Padragkútra, ahová nem érkezett meg. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Vaspőri Sándor kb. 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú, kissé kopaszodó. Eltűnésekor vastag fekete kabátot, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

Az Ajkai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen az Ajkai Rendőrkapitányságon személyesen (Ajka, Rákóczi Ferenc utca 1.) vagy hívja a 06-88-500-990-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentes segélyhívó számon - írja a police.hu. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában