Felfegyverkezve elkövetett garázdaság

2024.09.03. 07:19

Verekedés Várpalotán: négy férfit állítottak elő a rendőrök

Várpalotáról érkezett bejelentés a rendőrségre augusztus 31-én délelőtt arról, hogy az egyik utcában többen összeverekedtek.

Veol.hu

A nyomozás adatai alapján egy 25 éves helyi férfi aznap hajnalban egy szóváltást követően bántalmazta az élettársát - írja a police.hu. A nő elmenekült, és elmondta az esetet ismerőseinek. Egyikőjükkel visszament élettársa lakásába a telefonjáért és a bankkártyájáért. Amint a férfi megpillantotta őket, dulakodni kezdett a nőt kísérő 29 éves, szintén helyi lakossal.

A 25 éves támadó egy éles tárggyal meg is szúrta a másik férfit, majd távoztak.

Visszamentek a nő otthonához, ahol az élettárs barátai támadtak neki a férfinak. Ő egy baltanyelet vett a kezébe, melyet aztán a kiérkező járőrök vettek el tőle.

A rendőrök előállították a verekedőket, majd őrizetbe vették a 25 és a 29 éves férfit, ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, míg a dulakodásban részt vevő 28 éves berhidai és 29 éves várpalotai társakkal szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indult eljárás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!