Bűnmegelőzés

2024.07.01. 13:00

A biztonság jegyében Balatonfüreden

Az érdeklődők a strandokon leggyakrabban elkövetett bűncselekmények megelőzési lehetőségeiről is hasznos információkat kaphattak.

Veol.hu

A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság 2021 nyarán indította útjára digitális egészségügyi szűrőközpontját. Ez alkalommal 2024. június 28 és 30. között a balatonfüredi Kisfaludy Strandon lehetett igénybe venni ezeket az egészségügyi szolgáltatásokat. 

Forrás: police.hu

A rendezvényhez csatlakozott a Balatonfüredi Rendőrkapitányság is. Az érdeklődők különböző bűn- és baleset-megelőzési tájékoztatók közül választhattak és megtekinthették a szolgálati gépjárműveket is. A rendőrök felhívták a figyelmüket többek között a gépkocsi-feltörések, valamint a besurranásos lopások veszélyeire. Kérték őket, hogy az irataikat, mobiltelefonjaikat és egyéb értékeiket ne hagyják a gépkocsiban jól látható helyen, illetve az ablakokat, ajtókat alaposan zárják be, mielőtt elhagyják ingatlanjaikat.

A megjelentek bűnmegelőzési totót is tölthettek ki, továbbá lézerpisztolyos lövészetben is  kipróbálhatták ügyességüket - írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!