Tűz

2024.06.25. 20:00

Felhalmozott lom égett

Egy tűzeset és két műszaki mentés volt a hét első napján.

Veol.hu

Családi ház egyik, harminc négyzetméter alapterületű szobájában összehordott lomok égtek. A veszprémi hivatásos tűzoltók az ablakon keresztül jutottak be az épületbe, melyben erős füstölést tapasztaltak. A házból két gázpalackot kivittek, mindkettő üres volt. A tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el, majd átforgatták a felhalmozott nagy mennyiségű lomot, hogy a füstölést és a további izzást megszüntessék, majd nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették az épületet. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét végzett. Személyi sérülés nem történt. 

Elgurult egy személygépkocsi, és magával sodorta a tulajdonost is Balatonfüreden, a Tamási Áron utcában. A jármű és a tulajdonosa egy három méter magas támfalról lezuhant. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót és biztosították a helyszínt a társhatóságok munkavégzésének ideje alatt. A személyautó sofőrjét a mentők kórházba szállították. 

Fa dőlt az útra Gyulakeszi és Káptalantóti között. A tapolcai önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták fel a forgalmi akadályt képező termetes növényt - közölte a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelem. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!