24 óra krónikája

2023.07.27. 19:00

Keresték a veszprémi rendőrök, Tapolcán került elő

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és hat személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Nyolc embert állítottak elő, közülük négyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. július 26-án délelőtt Tapolcán igazoltattak egy 27 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a körözött személyt ezután elfogták, majd előállították, és a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították - írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!