tűzoltósági hírek

2020.11.13. 16:00

Kutya futott gázcsonknak Badacsonytomajon, szalmabálák égtek Szentgál közelében

Szerdán és csütörtökön viszonylag csendesen telt a nap. Badacsonytomaj és Veszprém hivatásos tűzoltóit riasztották olyan esetekhez, ahol ténylegesen be kellette avatkozni.

Fotó: Illusztráció

Szerdán telekhatáron lévő gázcsonknak szaladt neki egy nagytestű kutya Badacsonytomajon, a József Attila utcában, ennek következtében a golyóscsap alatti vezeték eltörött. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók elszorították a gázvezetéket és biztosították a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.

Négy szalmabála égett Szentgál közelében, az út melletti árokpart mellett. A veszprémi hivatásos tűzoltók végezték a tűzoltást.

Csütörtökön napelemparkban égettek engedély nélkül növényi hulladékot Tapolca és Zalahaláp között. A tapolcai önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, akik felhívták az égetést végző ember figyelmét a tűzgyújtás szabályaira.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!