egyikük balesetet is okozott

2018.02.08. 19:06

Hat ittas vezetőt csíptek el a rendőrök kedden

A Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 24 órában hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek, közülük egy balesetet okozott.

Fotó: rendőrség

Egy férfi közlekedett személygépkocsival Tótvázsony külterületén 2018. február 7-én reggel – adja hírül a police.hu. Haladása során elvesztette uralmát járműve felett, megcsúszott, majd a menetirány szerinti bal oldali árok partjának ütközött, és az úttesten állt meg. A baleset következtében a járművezető könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: rendőrség

Az intézkedés során a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrt – miután a sérüléseit ellátták – további mintavétel céljából előállították a veszprémi kórházba. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárást indítottak a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai.

A fenti eseten túl a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a járőrök 2018. február 7-én 0 órától 2018. február 7-én 24 óráig további öt járművezetővel szemben intézkedtek ittas vezetés gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!