családi balhé litéren

2018.02.15. 13:57

Egy bűncselekmény, nyolc gyanúsított

A balatonalmádi rendőrök vádemelési javaslattal zártak egy csoportos garázdaság miatt folytatott eljárást.

A helyi körzeti megbízottat értesítette egy állampolgár 2017. február 17-én este arról, hogy Litéren az iskola előtti utcán több ember összeverekedett – olvasható a police.hu-n. A bejelentésre a rendőrökön túl polgárőrök is a helyszínre érkeztek a csoportos rendbontás megfékezésére.

A kiérkező járőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a sértett el akart költözni barátjától, egy 20 éves litéri férfitól, amit ő nem hagyott. Ekkor a fiatal nő segítséget kért az apjától. A társasággal érkező apa és a 20 éves barát családtagjai között robbant ki a tettlegességig fajult vita, amelyben több személy megsérült, valamint betörték az apát szállító gépkocsi ablakát is.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt a 20 éves litéri férfi és hét társa ellen folytatott nyomozás befejeződött. Az ügyiratot vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!