Lottósorsolás

3 órája

Vajon Ön lesz a következő milliárdos az ötöslottón?

Közel hét hónapja nem volt telitalálatos szelvény az Ötöslottón, így a jackpot már 6,525 milliárd forintra nőtt. Ez az összeg minden idők legnagyobb nyereménye az ötöslottó 67 éves történetében.

Haraszti Gábor

Több mint fél éve nem született telitalálatos szelvény az Ötöslottón, emiatt mostanra 6,525 milliárd forintra hízott a jackpot Magyarország legismertebb lottójátékán. Mindez azt jelenti, hogy ha valaki – akár Ön – helyesen ikszeli be az öt számot a lapon, az ötöslottón minden idők legnagyobb  nyereményét viheti el elmúlt a játék történetének 67 éve alatt. 

Az ötöslottón rekord nyereményt lehet hazavinni
Minden idők legnagyobb nyereménye az ötöslottón
Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Az ötöslottón és a hatoson is milliárdos a nyeremény 

Ráadásul különleges együttállásnak köszönhetően nemcsak az ötös, hanem a hatoslottó is milliárdos nyereményt kínál, miután 10 hete nem született telitalálatos szelvény. A hatalmas összeg miatt az elmúlt hetekben jelentősen megnőtt a lottózók forgalma, azok a játékosok is szívesen teszik meg kedvenc számaikat, akik ritkán vásárolnak számsorsjátékot. Ön milyen számokra esküszik? Születésnap? Házassági évforduló? Vagy a véletlenre bízza?

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!