Szépségverseny

2024.04.21. 07:00

Tündérszépek: Ganzler Franciska Veszprémben diplomázott, a tánc a szenvedélye + fotók

Ganzler Franciska országos szépségversenyünk indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban mindennap más-más hölgy mutatkozik be.

Veol.hu

Javában zajlik a Tündérszépek regionális fordulója, ahol Veszprém vármegye szépei Fejér és Zala hölgyeivel várják a szívecskéket nap mint nap. Nem késő azonban még csatlakozni hozzájuk: nevezz még ma, akár saját fényképekkel, akár profi portfóliófotózást kérve! Április 21-én a veszprémi Ganzler Franciska mutatkozik be országos szépségversenyünkön

Ganzler Franciska országos szépségversenyünk indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban mindennap más-más hölgy mutatkozik be.
Kattints a fotóra, nézd meg a Tündérszépeken induló Ganzler Franciska  többi fényképét és szavazz!

Franciska Veszprémben született és itt is diplomázott, marketing szakon. Jelenleg egy nemzetközi cégnél dolgozik, mint ügyfélszolgálati referens. Francia és angol ügyfelek problémáit kezeli. Kiskora óta versenyszerűen sportol, jelenleg a Soul dance tánccsapatát erősíti. A veszprémi lány magassága 165 cm, csillagjegye Nyilas. Kedvenc zenéje Beyonce - Texas Hold em. Kedvenc étele a vadas. Kedvenc parfümje Armani - Si.

Jelentkezz a Tündérszépekre!

  • Még nem késő nevezni
  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Veszprém vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet, stúdiókörülmények között!
  • Mesés nyeremények, lehetőségek várnak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában