Divat

2024.04.25. 10:00

Az idei évben előtérbe kerül a farmer és a platform, hódít a meggy és a barack

Még lehet jelentkezni Tündérszépek versenyünkre. A magukat megméretni szándékozóknak adunk divattanácsokat, hogy a fotózáson a legjobb formájukban tündökölhessenek.

Tóth B. Zsuzsa

Forrás: pexels.com

A fehér örökzöld választás, biztosak lehetünk benne, hogy éveken át viselni tudjuk, ha most ilyen ruhát szerzünk be. Fehér ingek, nadrágok a divatosak, rétegezve, gyöngyökkel díszítve. A meggypiros ugyancsak hódít és nagyon sokaknak jól áll, amellett sok más színnel kombinálható a fehértől a feketén át a farmerkékig. Az égszínkék szín már kötöttebb, jól meg kell válogatni, hogy mivel párosítjuk a kék blúzt, vagy a kiegészítőket. De a legmegnyugtatóbb szín árnyalatai jó hatással lesznek ránk egész nap. A pasztellszínek kiemelkedő szerepet játszanak idén tavasszal, a legkiemelkedőbb közülük a kifinomult lila. A levendula, az ametiszt árnyalat izgalmas, de óvatosan bánjunk velük. Az idei pantone szín a barackot idézi, ebből találunk rengeteg árnyalatot, amelyek romantikussá tesznek akár egy farmert is.

Ami a szabásvonalat illeti idén, az felidézi a nosztalgikus darabokat, de tejesen átalakítva. A farmer nagy divat, avantgárd és eklektikus megjelenéssel, bő nadrágszárral hódít most. Mindenféle árnyalatban dívik a világoskéktől az indigóig, szürkéig. A cipők fémesen csillognak, sokkolnak, megdöbbentenek, bátorságot kívánnak és magabiztosságot adnak. Előtérbe kerülnek a platformok, a szezon slágertermékei lesznek a klasszikus és megszokott cipőmodellek, megtoldva a magas talppal. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában