Tartalmas programokkal

2022.08.28. 18:00

Három napon át várta az érdeklődőket a városlődi Rozmaring fesztivál

Az óvodások német nemzetiségi táncával kezdődött a nyolcadik alkalommal megrendezett Rozmaring fesztivál kulturális programja szombaton délután a sátorban.

Tisler Anna

Az óvodások műsorával kezdődött a szombati kulturális program

Fotó: Tisler Anna

A nyár utolsó hétvégéjén megrendezett háromnapos program második napján minden korosztály jól szórakozott. A legkisebbeket egész délután fa körhinta, fából készült népi játékok várták, ahol kipróbálhatták az ügyességüket, a pontosságukat, a türelmüket. Aki akart, traktorral tehetett egy kört a falu körül. A színpadi produkciót is sokan nézték. Az óvodások után az iskolások énekeltek Veisz Ádám harmonikakíséretével, majd a felnőttekből álló vegyes kar és a Pergő Rozmaring tánccsoport felváltva lépett színpadra. A fiatalokból álló Löder Buam zenekar megalapozta az esti bálhoz is a hangulatot. 

A vegyes kar is fellépett
Fotós: Tisler Anna

Vasárnap egész nap folytatódott a program. A Szent Mihály-templomban a szentmise keretében megáldották a családokat. Kora délutántól estig csúszda és légvár állt a gyerekek rendelkezésére, akik ki is használták egy jó szórakozásra a vakáció utolsó napjait, majd zenés interaktív program és Rudi bohóc várta őket. A felnőtteket délután retró slágerek, operett és szambashow szórakoztatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában