Állatkertek éjszakája

2022.08.28. 07:00

Zenés esttel, kézműves foglalkozással várta látogatóit a veszprémi zoo

Pénteken rendezték meg az Állatkertek éjszakáját hosszabbított nyitvatartással a Veszprémi Állatkertben, ahol egészen este 8 óráig várták a látogatókat a gulya-dombi területen.

Napló

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg az Állatkertek éjszakáját, országszerte tíz különböző állatkertben, vadasparkban, állatos bemutatóhelyen. Az eseményre a nyár utolsó péntek estéjén kerül sor - kivéve a Pécsi Állatkertet, ahol szombaton tartották meg. A kezdeményezés országos programként 2012-ben indult, jóllehet néhány állatkertben alkalmilag már korábban is tartottak különféle esti programokat. Az elmúlt években az Állatkertek éjszakája hagyománnyá vált, a sokféle különleges programra évről évre ellátogatnak az állatkert- és állatbarátok, illetve azok, akik az állatok életének és az állatkertek világának rejtett titkaira is kíváncsiak.

Veszprémben az Afrika Szavanna játszótér melletti étterem teraszán este 8 óráig zenés esttel várták a vendégeket, a legkisebbeket pedig kézműves foglalkoztatóval az Afrika Szavanna játszótéren. 
Az Állatkertek éjszakája program kizárólag a gulya-dombi területet érintette, ezért az alsó részt az aluljárónál lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában