Helyi életstílus

2022.05.08. 15:00

VIII. Concours d'Elegance veteránautó-szépségverseny

A balatonfüredi Tagore sétány ad otthont május 13-én 17.30-tól május 15-én 15 óráig a VIII. Concours d'Elegance veteránautó-szépségversenynek.

Juhász-Léhi István

Közel 50 igazán különleges autó érkezik a füredi Tagore sétányra, hogy a Concours d’Elegance keretében az Európában is ritkaságnak számító személy- és versenyautókban gyönyörködjön a közönség. A program, május 13., 14.30: A "Kergetőzés" konvoj rendőri felvezetéssel indul Győrből Veszprém érintésével Balatonfüredre. 17.30-tól a győri találkozóhelyről induló kergetőzés befutója a balatonfüredi mólón.
Május 14-én 10 óráig a részt vevő autók elfoglalják a helyüket Tagore sétányon és a Vitorlás téren. 11 órakor ünnepélyes megnyitó a Tagore sétányon a Concours d’Elegance színpadán. Köszöntőt mond Bóka István, Balatonfüred polgármestere. Napközben folyamatos programok a színpadon: az autók és tulajdonosaik bemutatása, szakmai beszélgetések. 13 órától az egész délután folyamán Katti Zoób-divatfotózás az autók bűvöletében.
Május 15-én 10 óráig a részt vevő autók elfoglalják a helyüket a Tagore sétányon és a Vitorlás téren. 11 órakor a nyilvános program kezdete. 13 órakor díjkiosztó, az autók bemutatása a vörös szőnyegen. 15 órakor díszkör Balatonfüreden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában