Csajok és csillogás

3 órája

"Az EB ehhez képest semmi"- PSG Ogli megtalálta az igazit?

Szandi versenyt szervez, hogy végre legjobb barátja, PSG Ogli is párkapcsolatban élhessen. Aurél és Bence a nagy áttörésre várnak.

Titzl Vivien

Kőgazdag Fiatalok- PSG Ogli (Olivér)

Fotó: Google

Kőgazdag Fiatalok 7. részében történt: Vanda és Filip kiutaztak Ausztriába, ahol elmélyítették barátságukat. Az is kiderült, hogy Vanda vőlegényének a mai nők többsége miatt nem lehet legénybúcsúja. 

Kőgazdag Fiatalok borítókép
Kőgazdag Fiatalok borítókép
Fotó: TV2


Metta hideg légköri terápiára ment, ahol Lídiának mindkettő pocsék randiját elmesélte. Ráadásul balszerencse érte, mert a parkolóban meghúzták a kocsiját. 
Aurél és Bence díszhal kereskedés nyitásán gondolkodnak, mert ritkák, és abban van a rengeteg pénz, amivel Aurél fent tudja tartani az életszínvonalát. Azonban Aurél nem engedi majd Bencének a céges számlákhoz való hozzáférést, majd havonta kap egy összeget, amit Aurél jónak talál. 
Szandi megszervezte a "csajcastingot" PSG Oglinak, ahol a lányok 4 fordulón keresztül versenyezhettek Olivérért. A négy kategória: 
1.    Bemutatkozás
2.    Bikinis bemutatkozás (Ogli csak meleg helyekre jár nyaralni, így a nő, aki megy vele, nézzen ki jól; Szandi szerint az első randin vidd úszni a csajt, hogy meglásd, milyen valójában)
3.    Masszírozás (Olivér sokat bulizik, így szüksége van a lazításra és a kikapcsolódásra)
4.    Pénzszámolás (PSG Ogli minden ügyes-bajos dolgot a nőkre bíz, ő csak élvezi a nyaralást, amit kifizet.)
Szandi arra is figyel, hogy a lányok ne csak a pénztárca vastagsága miatt legyenek barátja mellett. A verseny váratlan fordulatot vesz, amikor az egyik versenyzőről kiderül, hogy házas. 
A három döntős közül Kriszti került ki győztesen, de nagy szíve miatt mind a három csajszit elhívja Ibizára Olivér. 

Kőgazdag Fiatalok-Rich Kids Hungary a következő részből: 

Aurél és PSG Ogli együtt buliznak, ahol Aurél ki is bukik egyik haverjára. Metta és Filip házakat néznek, mert Metta költözni akar. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!