Kőgazdag fiatalok

2 órája

A luxus folytatódik

A luxuséletet élő fiatalok ismét extravagáns kalandokba keverednek. Miközben rivalizálnak egymással a társasági eseményeken, új kapcsolatok szövődnek, és feszültségek alakulnak ki a barátságok határain. A pénz és hatalom kérdése mindenkit próbára tesz, de vajon ki marad hű önmagához ebben a világban?

Titzl Vivien

Kőgazdag fiatalok

Fotó: TV2

Fokozódó ellentétek, új barátságok és még több luxus: itt a kőgazdag fiatalok 3.része. Aurél elkezdi építeni zenei karrierjét Csuti segítségével, azonban nem megy zökkenőmentesen. A 20 éves srác nem mer mások előtt énekelni, az sem könnyíti meg dolgát, hogy testvére és egyik barátja (Bence) se hisznek sikerében. Mindennek hátterében az áll, hogy PSG Ogli már kiöregedett és a fiataloknak új arcra van szükségük, akire felnézhetnek.

Kőgazdag fiatalok
Kőgazdag fiatalok

Kőgazdag fiatalok-Rich Kids Hungary: szerelem, parfüm és lovak

Metta Szandinak szervez randit Auréllal miközben saját szerelmi élete is bonyolódik. Egy jógaoktatóval randizik, aki lábujjgyűrűt ad neki. Metta úgy véli mindketten mást keresnek, így nincs közös jövőjük. Vanda Misi bácsi segítségével hozzájut jegygyűrűjéhez, mellé párja meglepi egy új BMW X6-os autóval. PSG Ogli kifejleszti parfümjét, melynek „Milliogli” nevet adják. Árát 200 millió forintra lőtték be. Szandi belemegy, hogy randizik Auréllal. Mindezek mellett mindenből cukormenteset eszik, mert van raja némi súlyfelesleg. Mettával való találkozásukról el kellett sietni, hisz kancája elkezdett elleni. Ezért a taxisofőrt szabályszegésekre kényszeríti.A következő részben Vanda továbbra is az esküvőjét szervezi, és megveszi álomruháját. Szandi és Ogli pedig egymásnak feszülnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!