Új szerelmek

4 órája

35 milliót fizettek érte - Kőgazdag Szandi lófakasztó bulit csapott

Szandi buliján új románcok fűződnek. A Kőgazdag fiatalok álmaikat is megosztják egymással.

Titzl Vivien

A Kőgazdag fiatalok legutóbbi részében Szandi lófakasztó bulijára a hat jó barát összegyűlik a lovardában, és jobbnál jobb ajándékokkal lepik meg a csikót. A Kőgazdag fiatalok a partira felbéreltek egy pincért, aki kentaurként köszönti a vendégeket. A jelmeznek jelentése van: az ember és a ló közti harmóniát szimbolizálja. A luxus rendezvényekhez híven itt is van dress-code, amit PSG Ogli és Aurél is megszeg: nem lehet senkin sem fehér. Azonban Szandi könnyen megbocsát nekik, mert állítása szerint nem a legélesebb kések a fiókban. 

Kőgazdag Fiatalok: Szandi és PSG Ogli
Kőgazdag fiatalok: Szandi és PSG Ogli
Fotó: TV2

Metta arany cumisüveget és egy Rolex órát ajándékoz ezen a jeles napon, Filiptől egy lovaglópálcát kap. Aurél és Vanda ajándéka nagyon hasonló: csillagkép karkötő.  A buli vége felé licitet nyitnak, hogy ki lesz a csikó keresztszülője, 35 millió forintért PSG Ogli lett a keresztapa. Metta beszél Auréllal, hogy hívja el Szandit randizni, aki minden bátorságát összeszedi és el is hívja. Persze hátsó szándék vezérli: megmutatni a többieknek, hogy már nem kisfiú, amúgy nem is tetszik neki a csaj.

Mindeközben Ogli rá akar hajtani Vandára, és nem hiszi el, hogy komolyan gondolja az esküvőt. Nem látták még a vőlegényét, így biztos kamu az egész eljegyzés. 

Kőgazdag Fiatalok - Rich Kids Hungary: a folytatásban

A következő részben a feszültség tovább nő PSG Ogli és Aurél közt, Ogli félti Szandit, így kérdőre vonja barátját. Metta tovább folytatja a randizást. Vajon újabb csalódás lesz a vége?  Ogli pedig eldönti, hogy születésnapi buliját Ibizán fogja tölteni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!