Botrányok és kibontakozó érzelmek

2 órája

Új barátságok és hátbaszúrás: Rich Kids Hungary

Aurél és PSG Ogli közöttt egyre nagyobb a feszültség, és Vanda is szövöget valamit a háttérben. A hétvégi szünet után itt a Kőgazdag Fiatalok folytatása!

Titzl Vivien

Kőgazdag Fiatalok:Aurél, Metta és PSG Ogli

Fotó: TV2

Kőgazdag Fiatalok Metta randira készül, miközben Filipnek telefonon panaszkodik megjelenő szarkalábairól. 

Kőgazdag Fiatalok-Metta
Kőgazdag Fiatalok-Metta
Fotó: TV2

Kőgazdag Fiatalok - Rich Kid Hungary Aurél és PSG Ogli egymásnak feszül 

PSG Ogli kérdőre vonja Aurélt Szandival való kapcsolatáról. Véleménye szerint Aurélnak a fiatalabb (15-16) korosztállyal kellene kezdenie, mivel az egész dolgot nem gondolja komolyan, csak lefeküdne Szandival. Ogli a tudtára akarja adni, hogyha mégis komolyra fordul a dolog a kapcsolatban, nem ketten lesznek, hanem hárman, hisz ő szinte már összenőtt Szandival.

Szandi késett az edzésről, személyi edző: bemelegítés (Szandi unatkozik), nem engedik lazázni, inkább műtét, mint edzés. Most nem a könnyebb utat választotta, otthagyja az edzést, nem tudja, mikor tud menni legközelebb, mert sok a dolga.

PSG Ogli és Aurél közt tovább nő a feszültség: ki a nagyobb zenei géniusz? Videóklipet szeretnének forgatni Horvátországban egy hajón.

Vanda elhívja magához Filipet Sopronba, hogy megmutassa a házukat és tanácsot kérjen tőle az átalakításhoz. A Combi munkásautó színekkel dobja fel a házat, megmutatja a kutyáját. Vanda ajándékot vesz Filipnek: egy karkötőt, és elmennek enni.

Mettának fontos, hogy egy férfi jól vezessen. Randipartnere egész úton meg sem szólalt, utálja a meglepetéseket. Randijuk helyszíne egy középkori jellegű étterem, de Metta nem eszik húst. Így a randi nagyon hamar zátonyra fut.

Aurél elkezdett edzeni, és a haverját (Bence) elviszi magával egy edzésre. "Mi van, srácok, eltévedtetek?" Folyamatosan leszólja őket az edző. Aurél 2 milliót ajánl neki, hogy elengedje őket.

Aurél nem tudja leolvasni az órát, csak azért hordja, hogy menőbbnek tűnjön.

PSG Ogli elmondja Szandinak, hogy Ibizán fogja tartani a születésnapját. Luxus és fancy, az maga PSG Ogli. Mivel csak középszerű nőkkel áll le, Szandi nyílt napot akar tartani, hogy ki legyen Ogli új barátnője. Több forduló, aki átmegy a castingon, meghívják Ibizára.

A következő rész tartalmából: Vanda és Filip együtt utaznak külföldre. PSg Ogli és Szandi megkezdik a 2024-es nőcastingot. Aurél és Bence edzése tovább folytatódik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!