Duett és új klip

2024.09.04. 15:00

Napfénytető címmel megjelent Zséda új dala

Újragondolt dallal jelentkezett a pápai származású énekesnő, Zsédenyi Adrienn, vagy ahogy mindenki ismeri, Zséda. A Napfénytető címet viselő duett a lassan búcsúzó nyárról, a szeretetről és szerelemről mesél.

Haraszti Gábor

Zséda, miután Ed Sheeran turnéja egyik állomásán adott koncertet hazánkban az idei év nagy visszatérőjével, BariLacival kollaborált. A duett verziója igazi mediterrán hangulatú, lüktető, középtempójú nyári köntöst kapott, melyet még utoljára a bőrünkön érezhetünk.

Zséda Napfénytető című dala szeretetről és szerelemről mesél
Zséda Napfénytető című dala szeretetről és szerelemről mesél 
Fotó: marieclaire.hu

- BariLaci generációjának egyik legtehetségesebb előadója, akivel a Dalfutár felvételén találkoztam. Nagyon közel éreztem magamhoz a zenei világát, szenvedélyes előadásmódja nagy hatással volt rám, úgyhogy meghívtam az újévi koncertemre a Vígszínházba, vendégnek. A választás a régi nagy kedvencemre a Napfénytetőre esett, ami gyakorlatilag újjászületett ott a Vígszínházban Lacival, és a csodás zenekarommal. Nem volt kérdés, hogy meg kell őrizni ezt a pillanatot, azt ahogyan élőben összeállt, könnyedén lélegzett a dal. A most megjelent felvételen úgy szólal meg, ahogyan ott, élőben, törekedtünk rá, hogy visszaadjuk a stúdió felvételen is az élő koncert varázsát – mesélte Zséda az új projekt hátterét.

Zséda nemsokára Pápára érkezik, hiszen szeptember 26-án 18 órai kezdéssel az Erzsébet-ligetben a Jókai Mór Művelődési Központ beszélgetős programsorozatának, a Kis Esti SztoriTime-nak lesz a vendége. Az új dalt – mely már átlépte az 50 ezres megtekintést – ITT  lehet meghallgatni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!