Örömhír

2024.01.04. 14:30

Apa lesz a The Biebers pápai énekese

Hatalmas a boldogság a The Biebers énekesének, Ekanem Bálint Emotának háza táján. A Madách Színház sztárja feleségével ugyanis gyermekáldás előtt áll.

Haraszti Gábor

Ekanem Bálint idén nyáron titokban házasodott össze a szerelmével, Daniellával, akivel Pápán ismerkedett meg, így a ceremóniát is ott tartották. A Madách Színház színészét a nézők láthatták már többek között a József és a színes szélesvásznú álomkabát, a Mamma Mia!, Az operaház fantomja, a Macskák című és még sok más darabban egyaránt. Ezenkívül énekel még Puskás Peti zenekarában, a The Biebersben, valamint szerepelt a Sztárban sztárban és a Totemben is a TV2-n, utóbbit sikerült is megnyernie – írja a Blikk.

Az énekes és felesége közösen jelentette be az örömhírt
Forrás: Ekanem Bálint/Instagram

Bálint most egy újabb örömhírrel szolgált a követőinek és egy 2023-as összegzőt osztott meg a közösségi oldalán. Az egyik képen kedvesével a karácsonyfa előtt pózolnak éppen, Daniella pocakja pedig szépen gömbölyödik. A színész így jelentette be, hogy hamarosan kisbabájuk fog születni, és a leírásban is hálát adott a hamarosan érkező csöppségért.

– Köszönöm, 2023. Csodás voltál, csodát adtál – írta a bejegyzéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!