Búcsú

2023.10.26. 21:56

Tóth Gabi gyászol: „hálából sírok, mert rád találtam”

Tóth Gabi közösségi oldalán vallott arról, milyen nehéz elengednie szeretett kutyáját, Csubakkát.

Tóth B. Zsuzsa

Gabi vallotta, hogy nehéz hónapok állnak mögötte, de erősebbé tette minden megpróbáltatás. Kutyája a szemébe nézve kelt át a szivárványhídon. Miközben nézték egymást, megfogadta, hogy nem fog többet sírni bánatában, csak örömében. Vagy a szeretettől, vagy a meghatottságtó hullat könnyeket mostantól, de nem fog több teret engedni a fájdalomnak, mert kijárt belőle egy életre.  

A tapolcai származású énekesnő a követőinek üzente, hogy ha úgy érzik is, hogy feladnának valamit a nehézségek közepette, mert azt érzik, hogy nem bírják el azt, ne tegyék.  Elbírják. A gyönyörű, emberlelkű Csubakka „mondta” neki ezt, mert az utolsó lélegzetvételében is hála és pozitív lelki beállítottság volt a szemében. A kiskutyája most is tanított neki valamit. Ezt tette azóta, amióta egy négyméteres láncon megtalálta 2010-ben az M3-as bevezetőjén. Mostantól pedig, mint írta, ott van egy csillaga az égen, amit Gabi neki ajándékozott. Boldog, hogy ennyi éven át velük volt.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!