Jégkorong Erste Liga

2024.05.13. 12:39

Szerződést hosszabbított az FTC amerikai hátvédje

Szerződést hosszabbított a jégkorong Erste Ligában szereplő magyar bajnok FTC-Telekom amerikai hátvédje, Jake Cresbi.

MW

Forrás: fradi.hu

A klub hétfőn honlapján jelentette be, hogy az együttes legeredményesebb játékosa a következő szezonban is az Ferencvárost erősíti.   

Crespi 2023-ban érkezett zöld-fehérekhez, az alapszakaszban 33 találkozón 9 gólt szerzett, és 24 gólpasszt adott csapattársainak, míg a rájátszásban 1+5 pontot szerzett, így 39 ponttal zárt, amivel a liga harmadik legponterősebb hátvédje lett, holtversenyben a Budapest Jégkorong Akadémia védőjével, Szabó Bencével.   

Jake Crespi, Arany Gergely, Adam Brady, Galajda Zsombor és Lauri Kärmeniemi szerződéshosszabbításával, valamint a még érvényes szerződéssel rendelkező Turbucz Martinnal ötre nőtt az ismert játékosok száma a 2024/25-ös szezon ferencvárosi keretéből. 

Az Erste Liga-döntős együttes nemrég négy játékosától búcsúzott el: Nagy Gergő, valamint a cseh Vladimír Roth és honfitársa, Erik Němec mellett a finn Julius Marva sem hosszabbított szerződést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában