Bulvár-celeb

2 órája

Intim titkokat árult el Megyeri Csilla és szerelme

Megyeri Csilla és szerelme, Nicola igazán egymásra találtak, sok minden köti össze őket.

MW

Fotó: Szabolcs László / hot magazin

Jó pár hónapja ismét úszik a boldogságban Megyeri Csilla. A műsorvezető előző kapcsolata több mint 10 évig tartott, így sokan kétkedve fogadták, amikor Csilla bejelentette, ismét szerelmes.

Kedvesével, Nicola Sarciával először májusban találkoztak, majd néhány héttel később összejöttek. Mint Megyeri Csilla a hot! magazinnak elmondta, mindketten nagyon közvetlenek és szeretik szívni egymás vérét.

Nicola arról beszélt, hogy számára Csilla a nagybetűs Nő, aki nagyon házias is.

„Sokat gondolkoztunk az összeköltözésen, hiszen igyekeztük észszerűen kivitelezni. Úgy gondoltuk, teljesen mindegy, hogy külön bérelünk-e lakást vagy együtt, de bejött, amit szerettünk volna. Azt gondolom, hogy ha valakivel kapcsolatban vagy, akkor, ha szereted, gondoskodni is kell a másikról. A férfi és a nő másképpen gondoskodik. Nekünk, férfiaknak jólesik, ha meleg étellel várnak haza – tette hozzá Nicola.

A páros azt is elárulta, rengeteget beszélgetnek, igyekeznek egyre jobban megismeri egymást. Sok közös témájuk is van, és mindkettőjüket érdekli a numerológia is.

„Amikor belenézett a szemembe, analizálta a viselkedésemet, egyből tudta mi a csillagjegyem”

– mesélte Megyeri Csilla a Bors szemléje szerint.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!