Gazdaság

2017.08.07. 19:35

Vona Gábor nem kér bocsánatot a nyugdíjasoktól

BUDAPEST - A Fidesz szerint a Jobbik elnökének hétfői nyilatkozata is azt mutatja, hogy Vona Gábor "a nyugdíjasokon gúnyolódik, de a szavazatuk azért jól jönne neki".

Mediaworks

A Fidesz arra reagált, hogy Vona a nyugdíjasok helyzetéről szóló vitára hívta Orbán Viktor miniszterelnököt. Jelezte: élő adásban, egyeztetett feltételek mentén ütköztetné programját a kormányéval, és azt szeretné, ha mindkét fél hazugságvizsgálót viselne.

A Fidesz közleményében felháborítónak nevezte, hogy Vona Gábor hetek óta nem hajlandó bocsánatot kérni az általa megsértett nyugdíjasoktól, sőt, azóta meg is ismételte a "sértegetéseit". Úgy fogalmaztak: a Jobbik már megint mást beszél és mást cselekszik, "egyszerűen hiteltelen".

Vona Gábor "a nyugdíjasokon gúnyolódik"
Fotó: Archív

A nyugdíjas vita előzménye, hogy Vona Gábor Facebook-bejegyzésében kelt ki a nyugdíjasok ellen, akiket szerinte a Fidesz befolyásol. Az egyik utcai fórum kapcsán azt írta a kritizáló idősekről: "a szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt", miközben húzták a kis bevásárlókocsijukat. Az elmúlt hetekben több nyugdíjas szervezet is bocsánatkérésre szólította fel VonaGábort.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!