Gazdaság

2016.07.11. 11:38

Tízszámjegyű ajánlat

Pápai – A második körben immár az egymilliárd forintot is meghaladó árat kínáltak a felszámolási eljárás alatt álló pápai húsgyárért. Nem ez volt az egyetlen ajánlat.

Tremmer Tamás

Miután első körben eredménytelenül zárult a felszámolási eljárás alatt álló húsgyár értékesítése, a felszámolóbiztos ismét meghirdette azt eladásra. Az újabb felhívás már csökkentett irányárral jelent meg, az első körös 4,5 milliárd forinttal szemben 3,6 milliárd forint volt, mégis a tízszeresére nőtt a gyárért felajánlott összeg.

Szegőné Kemerle Judit felszámolóbiztos a Naplót arról tájékoztatta, hogy a most zárult felhívásra a megadott határidőig két érvényes ajánlat is érkezett. Míg korábban 109,5 millió forintot kínáltak a teljes cégcsoportért, addig most a legmagasabb ajánlat 1,134 milliárd forint.

A felszámolóbiztos a pályázók kilétéről nem közölt információkat. Elmondta, az ajánlattételek kiértékelése folyamatban van, és mielőbb szeretnének eredményt hirdetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!