Gazdaság

2017.01.19. 17:05

Személyi kölcsön feltételei, mit érdemes tenni döntés előtt?

Személyi kölcsön feltételei sokfélék lehetnek, bankonként más és más az elvárás. Érdemes a döntést megelőzően összehasonlítani a banki ajánlatokat. Meglepő eredményre juthatunk, ugyanis időnként jelentős mértékben eltérő feltételekkel találkozunk!

PLT-hirdetés

A bankok többféle konstrukcióban is kínálnak személyi kölcsönt, hogy mindenki eldönthesse, neki melyik lesz a legmegfelelőbb. Ugyanakkora igényelt összegnél eltérő lehet pl. a futamidő, az elfogadott jövedelem típus, a kamat mértéke stb.

Személyi kölcsön ajánlatok egy helyen? Igen, jó helyen jár!

Az expresszkolcson.hu éppen ezért jött létre, hogy kényelmesen, otthon, a fotelban ülve nézhesse át és hasonlíthassa össze a bankok ajánlatait. Egy helyen megtekintve az összes ajánlatot sokkal könnyebb eldöntenie, melyik lehetőség lesz Önnek hosszú távon is ideális.

Itt tekintheti meg a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Miután kiválasztotta az Önnek legkedvezőbb ajánlatot, érdemes mérlegelnie, hogy milyen módon igényli a kölcsönt. Személyesen intézi el a bankfiókban? Megbízza személyes pénzügyi tanácsadóját az ügyintézéssel? A bank online felületén igényli?

Személyi kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok:

Jövedelemigazolás
Személyi kölcsön igénylésekor elfogadott jövedelem típusok:

Minden esetben szükségünk lesz az adott jövedelemről szóló hivatalos dokumentumra!

Azt is fontos tudnunk, hogy a bankok hitelkérelem elbíráslásakor bizonyos típusú jövedelmeket nem fogadnak el a jövedelemigazolás részeként.

Személyi kölcsön igénylésekor nem elfogadható jövedelem típusok:


Személyes iratok
Személyi igazolvány
Lakcímkártya
Bizonyos esetekben a bank kérhet egyéb, anyagi helyzetre vonatkozó dokumentumokat is a hitelképesség megállapításához. (pl. alacsony jövedelem esetén, már meglévő hitel törlesztésekor stb.)

Személyi kölcsön típusai / Bankok aktuális ajánlatai a linkre kattintva

Gyorskölcsön
Online hitel
Adósságrendező hitel
Szabad felhasználású hitel
Hitelkiváltás
Hitel fix részletre
Akciós hitelek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!