Gazdaság

2017.03.27. 20:25

Megismertetné magát a Jost Hungária Bt.

Veszprém - A JOST Hungária Bt. második alkalommal vesz részt a Napló állásbörzéjén. A tavalyi jelenlétet is sikeresnek ítélte a cég vezetése, néhány munkaszerződést is kötöttek.

Balla Emőke

A beérkezett önéletrajzokat feldolgozták, behívták a jelentkezőket állásinterjúra. Az állásbörzén a cég munkatársai informálták, állásokról tájékoztatták az érdeklődőket, akik regisztrációs lapot töltöttek ki, önéletrajzot adtak le. Tavaly fizikai és szellemi munkakörökbe egyaránt vettek fel kollégákat, még diákmunkára is jelentkeztek fiatalok.

Fejérdi Ildikó, a veszprémi JOST Hungária Bt. HR-vezetője (Fotó: Jost Hungária Bt.)

A Jost Hungária Bt.-nél is van szakemberhiány, elsősorban CNC-gépkezelő, gépi forgácsoló, hegesztő, lakatos, gépbeállító munkakörben. A börzén több álláslehetőséget kínálnak az érdeklődőknek: például targoncavezető, hegesztő, lakatos, forgácsoló, valamint egyéb fémmegmunkáló gépek kezelői munkakörében. A minőségbiztosítási csapatba is várnak jelentkezőket.

Fejérdi Ildikó, a JOST Hungária Bt. HR-menedzsere elmondta: az állásbörzére visznek alkatrészeket, filmeket a technológiákról, hogy az érdeklődők képet kapjanak a cég munkájáról. A rendezvényen rajta kívül mérnökök, termelési vezető ad pontos információkat, de jelen lesz a cég vezetője is. A HR-menedzser fontosnak tartja, hogy a JOST Hungária Bt. részt vegyen a börzén, minél többen megismerjék a céget, hiszen a termékeivel nem találkoznak hazánkban, a németországi anyavállalat számára gyárt alkatrészeket. Az a cél, hogy Veszprémben is minél többen megismerjék a Jost Hungária Bt.-t, az ottani szakmai és munkalehetőségeket.

Nézze meg, kik hirdetnek a II. Napló Állásbörzén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!